Patnos’ta trafik kazasında ağır yaralanan 12 yaşındaki Medine Şener, hastanede hayatını kaybetti

1 Dakika Okuma

Patnos’ta Trafik Kazası: 12 Yaşındaki Medine Şener Hayatını Kaybetti

Ağrı’nın Patnos ilçesinde paçalanan bir trafik kazası sonucunda ağır yaralanan 12 yaşındaki Medine Şener, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kaza Anı ve Müdahale Süreci

Olay, Selahaddin Eyyubi İlkokulu bahçesinde, öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, araç sürücüsü, kendi öğrencilerini indirdiği sırada etrafta oynayan Medine Şener’i göremedi. Bu anlık dikkatsizlik sonucu aracın çarpmasıyla küçük çocuk ağır yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Medine Şener’e ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla Patnos Devlet Hastanesi’ne sevk edilen küçük kız, burada tedavi altına alındı. Ancak ne yazık ki, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kurtaramadı.

İlçede Derin Bir Yas Var

Bu trajik olay, Patnos ilçesinde büyük bir üzüntüye sebep oldu. Medine Şener’in vefatı, ailesi, yakınları ve eğitim camiasında derin bir yasa yol açtı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Medine Şener’in hayatını kaybetmesi, toplumsal duyarlılığı bir kez daha gözler önüne sererken, dikkatli sürüş ve trafik güvenliği konularında hepimizi düşünmeye sevk ediyor.

Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version