Pendik Kaynarca’da Kuyumcu Dükkanına Soygun Girişimi
Pendik Kaynarca’da bir kuyumcu dükkanına oyuncak silahla soygun girişiminde bulunan ve dükkan sahibini tehdit ederek arbede oluşturan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 Ocak tarihinde Pendik Kaynarca Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde silahlı yağma olayının tespiti üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan incelemelerde, bir erkek şahsın iş yerine girip elinde bulunan silahla iş yeri sahibini tehdit ettiği, aralarında arbede yaşandığı, yağma olayının teşebbüste kalarak şüpheli şahsın olay yerinden kaçtığı, ardından olay sırasında kullandığı kıyafet ve suç unsurlarını değiştirerek uzaklaştığı belirlendi. Şüpheli şahsın tespitine yönelik yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda, olayı gerçekleştiren şüphelinin L.İ. (59) olduğu tespit edilirken, 4 Ocak tarihinde Yenişehir Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli, 5 Ocak’ta “Yağma” suçundan sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Öte yandan, şüpheli L.İ.’nin dükkan sahibine “Çantaya ne varsa doldur” diyerek oyuncak silah doğrulttuğu ve tehdit ettiği soygun anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
İhlas Haber Ajansı
