Otomobil yayalara çarptı, durumu gören aileler otomobile taş ve silahla saldırdı: 4 yaralı

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇESİNDE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYALARDAN 2’Sİ YARALANDI, DURUMU GÖREN AİLELERİN SİLAHLI VE TAŞLI SALDIRISINDA İSE 2 KİŞİ YARALANDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde otomobilin çarptığı yayalardan 2’si yaralandı, durumu gören ailelerin otomobile silah ve taşla saldırması sonucunda ise 2 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle 34 EYR 936 plakalı otomobil, cadde üzerindeki 2 yayaya çarptı. Durumu gören yaralıların yakınları daha sonra araca taş ve silahla saldırdı. Olayda 2 kişi aracın çarpması neticesinde, diğer 2 şahıs ise silahla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırdı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangında 76 kişi
Sıradaki Haber Bolu’daki Otel Yangınında Hayatını Kaybedenler İçin 1270 Camide Sala Okundu