Osmaniye’de eşi tarafından hayatını kaybeden 20 yaşındaki Fatma Yılmaz, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, sabah saat 04.00 civarında Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşti. Fatma Yılmaz ile iki yıl evli kaldığı eşi S.Y. arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü bir tartışma başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu Fatma Yılmaz, eşi tarafından bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptığı müdahale sonrasında genç kadının yaşamının sona erdiğini tespit etti. Yılmaz’ın cenazesi, cenaze namazının ardından Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığı’nda duygusal anlar eşliğinde defnedildi.
Eş S.Y. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çiftin 1 yaşındaki çocukları ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.
Osmaniye’de Eşi Tarafından Hayatını Kaybeden Fatma Yılmaz, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
Osmaniye’de bir çocuk annesi Fatma Yılmaz (20), eşi S.Y. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eşi gözaltına alınırken, cenazesi gözyaşlarıyla defnedildi. Çiftin 1 yaşındaki çocuğu ise koruma altına alındı.
