Bilecik Osmaneli’nde Devlet Demir Yolları Deposunda Yangın Çıktı
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, Devlet Demir Yolları (TCDD) bünyesindeki bir depoda yangın meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almayı başardı.
Yangına Hızla Müdahale Edildi
Yangın, İnönü Mahallesi’nde bulunan TCDD arazisindeki depoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, itfaiye, Orman İşletmesi’ne ait arazöz ve sağlık ekipleri, söndürme çalışmalara başladı. Çatısı ahşap olan depodaki yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Yangın sonucunda deponun çatısı ve içerideki eski eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Yangının Nedeni Araştırılıyor
Olay yerindeki polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Yetkililer, olayla ilgili detayları açıklamaya devam edecek.