Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Osmaneli ilçesinde Orman Yangını Nedeniyle 4 Köy Boşaltıldı, Çevre Yolu Yeniden Kapatıldı

    Bilecik’in Osmaneli ilçesinde orman yangını nedeniyle 4 köy tahliye edildi ve çevre yolu tedbir amaçlı kapatıldı. Yangın, Kazancı köyünde yeniden alevlenirken, bölgeye su tankerleri ve helikopterler sevk edildi. Trafik yoğunluğu yaşanıyor.

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde orman yangını nedeniyle 4 köy tahliye edildi

    Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Yangın Tedirginliği

    Bilecik’in Osmaneli ilçesinde meydana gelen orman yangını nedeniyle 4 köy boşaltıldı. Yangın tehlikesi nedeniyle Bilecik-Osmaneli-Sakarya çevreyolu yeniden trafiğe kapatıldı.

    Yangın Nedeniyle Trafik Önlemleri Alındı

    Dün gece tedbir amaçlı olarak çevreyolunun tek yönlü kapatıldığı bildirildi. Araçlar, güvenlik amacıyla Osmaneli ilçe merkezine yönlendirildi. Yangın durumunun kontrol altına alınmasının ardından, yolda trafik normale döndü. Ancak, Kazancı köyünde öğleden sonra alevlerin yeniden yükselmesi, durumun tekrar ciddiyet arz etmesine sebep oldu. Bu nedenle, bölgeye su tankerleri ve yangın söndürme helikopterleri sevk edildi ve yol tedbir amaçlı olarak tekrar kapatıldı.

    Osmaneli Trafiği Zor Durumda

    Osmaneli ilçe merkezi Dörtyol mevkiinde trafik yoğunluğu yaşandığı ifade edildi. Tayfun Uysal, “Yaklaşık bir buçuk saat önce İstanbul-Antalya akışı eski yola verildi. Diğer tarafta Osmaneli Kalesi mevkiinde ciddi bir yangın var. Çevreyolunun kıyılarında yangın devam ediyor,” şeklinde açıklamalarda bulundu. Yangın nedeniyle ilçe merkezinde havadan adeta kül yağdığı gözlemlendi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı