Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ordu’da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Tutuklandı, 18 Kişiye Adli İşlem Yapıldı

    Ordu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonları sonucunda 1 kişi tutuklandı, 18 şüpheliye adli işlem yapıldı. Ele geçen uyuşturucu maddeler arasında esrar, metamfetamin, sentetik kannabinoid ve ecstasy yer alıyor. Uyuşturucu ile mücadele devam edecek.

    Ordu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonları sonucunda 1 kişi tutuklandı, 18 şüpheliye

    Ordu’da Uyuşturucu Operasyonları: 1 Tutuklama, 18 Şüpheliye İşlem

    Ordu’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları sonucunda bir kişi tutuklanırken, toplam 18 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

    İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik mücadele öncelikli olarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda ekipler, toplamda 4 adet esrar maddesi, 8 gram metamfetamin, 4 gram sentetik kannabinoid ve 2 gram ecstasy ele geçirdi.

    Yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir kişi gözaltına alındı. Bu kişi, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. Bunun dışında, uyuşturucu madde kullanımı sebebiyle toplam 18 şüpheli üzerinde adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

    Uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin kararlılıkla devam etmesi hedefleniyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı