Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ordu’da Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Emircan Atıcı ve Selahattin Kaya Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Akyazı Mahallesi sahilinde serinlemek amacıyla denize giren Emircan Atıcı (24) ve Selahattin Kaya (23) boğulma tehlikesi geçirdi. İkisi de hastaneye kaldırılmasına rağmen, Atıcı olay gününde, Kaya ise 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ordu'nun Akyazı Mahallesi sahilinde serinlemek amacıyla denize giren Emircan Atıcı

Ordu’da Denizde Boğulma Tehlikesi: İki Genç Hayatını Kaybetti

Ordu’da serinlemek amacıyla denize giren iki genç, boğulma tehlikesi geçirerek hayatını kaybetti. Olay, 10 Ağustos tarihinde Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi sahilinde gelişti.

Serinlemek İçin Girdikleri Deniz Korkunç Bir Tahrik Yakti

Serinlemek için suya giren Emircan Atıcı (24) ve Selahattin Kaya (23), bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekiler durumu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekibin çalışmaları sonucunda sudan çıkarılan iki genç, ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, Emircan Atıcı, doktorların müdahalesine rağmen aynı gün yaşamını yitirdi. Selahattin Kaya ise, iki gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cenaze İşlemleri Başlatıldı

Hayatını kaybeden Selahattin Kaya’nın cenazesi, otopsi yapılması için Ordu Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu acı olay, deniz kenarındaki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, vatandaşları denizde dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.