Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    OMÜ’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim 1 Gün Süreyle Durduruldu

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 24 Şubat 2025 tarihinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim faaliyetlerine bir gün süreyle ara verdi. Yönetim ayrıca, hamile, engelli ve kreş veya anaokuluna giden çocukları olan kadın personelin de idari izinli olacağını açıkladı.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 24 Şubat 2025 tarihinde olumsuz hava koşulları

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), kar yağışı ve buzlanma sebebiyle eğitim faaliyetlerine bir gün süreyle ara verme kararı aldı.

    Üniversitenin Senatosu, süregelen olumsuz hava koşulları doğrultusunda 24 Şubat 2025 tarihinde eğitim-öğretim faaliyetlerinin 1 gün durdurulmasına karar verdiğini açıkladı. Ayrıca, duyuruda hamile olan, engelli durumu bulunan ve çocuğu kreş veya anaokuluna giden kadın çalışanların da bu tarih itibarıyla idari izinli sayılacağına vurgu yapıldı.