Kütahyaspor’dan Ömer Faruk Sezgin ile Yeniden Anlaşma
TFF 3. Lig yolunda ilerleyen Kütahyaspor, geçtiğimiz sezonda ikinci yarıda kadrosuna dahil ettiği ve sergilediği performans ile adından söz ettiren Ömer Faruk Sezgin ile yeni bir sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, başarılı forvet ile 1 yıllık yeni bir anlaşma yapıldığı duyuruldu.
Kütahyaspor Kulübü, yaptığı açıklamada hem kulüp hem de oyuncu açısından bu anlaşmanın hayırlı olmasını umduklarını belirtti. Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, sözleşme imzasının ardından yaptığı değerlendirmede, “İki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Taraftarlar tarafından “Kral” unvanıyla anılan Ömer Faruk Sezgin’in yeni sezonda mavi-lacivertli formayı giymeye devam edecek olması, futbolseverler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Kütahyaspor, bu anlaşma ile hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.
KONYA’NIN AKŞEHİR İLÇESİ GÖLÇAYIR MAHALLESİ’NDE ÜRETİCİ DURSUN SOLMAZ TARAFINDAN BÖLGEDE İLK KİRAZ HASAT EDİLEREK, KİLOSU 300 LİRADAN SATILDI.