Ömer Çelik: Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Sürecini Yakından İzliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede yoğun bakımda olduğunu bildirdi. Çelik, Önder’in tedavisinin en iyi şekilde gerçekleştirildiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın durumu yakından takip ettiğini belirtti. Şifa dilekleriyle destek verdiklerini ekledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili ve Demokrasi ve Progress (DEM) Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’i hastane ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziyaret öncesi Önder’in sağlık sorunları hakkında sık sık konuştuklarını belirten Çelik, “Kendisine rahatsızlığını önemsemesi gerektiğini ilettik. Her fırsatta, ‘Hedefimiz terörsüz bir Türkiye, sonrasında gerisi daha kolay olur’ derdi. Hepimizin dileği, bu zorlu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmesidir” şeklinde konuştu.

Dün akşam saatlerinde kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Sırrı Süreyya Önder’in yoğun bakımda tedaviye devam ettiği bildirildi. Önder’i hastanede ziyaret eden Çelik, “Hepimiz geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. TBMM Başkanvekili’nin bu sağlık sıkıntısını yaşamasından duyduğumuz üzüntü derin. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Konusunda en uzman doktorlar hemen müdahale etti ve şu anda yoğun bakımda. Bizim aldığımız bilgilere göre durumu kritik aşamada” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Önder’in sağlık durumunu yakından takip ettiğini aktaran Çelik, “Terörsüz Türkiye hedefi için gereken irade çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı çağrılarla birlikte bu süreci olumlu bir şekilde ilerletmek için farklı kesimlerin katkıları büyük. Sırrı Bey’in geçmişteki tecrübeleri ile bu sürece sağladığı katkılar oldukça değerli. Biz bu süreci titizlikle takip edeceğiz” dedi. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olayın başladığı andan itibaren süreci yakından izlediğini ve herkesin Önder için dua ettiğini vurguladı.