Oğlak Burcu Nasıl Mutlu Olur


Oğlak burcu insanı kararları ve idealleri ile ses getirirler. İdealleri doğrultusunda karşılarına çıkan her engelle mücadele vererek başarı merdivenlerini tırmanırlar. Oğlak insanı asla ama asla yenilmeyi sevmez, gücünü her şekilde ortaya koyar. Oğlak insanı severken de böyledir. Sevgisini en mükemmel şekilde yaşar ve sevdiğine yaşatır. Aynı saygınlığı ve sevgiyi de partnerinden bekler. 

 


Astroloji Bilimi Ve Oğlak Burcu 

Astroloji bilimi yıllardır süregelen bir çalışma alanına sahiptir. Bu çalışmalar doğrultusunda ortaya çıkan bir gerçek vardır ki o da şudur: burçlar insan kişiliğine etki eden, gezegen hareketleri ve gök olayları neticesinde oluşan kişilik etkileşimi, ruh hali ile hayattaki değişim metaforu doğru eksen üzerinde ilerler. Yani burçlar iş hayatından aşk hayatına; sevilen renkten uğurlu sayıya insan aleminde etki yaratmakta ve bu bilimin çalışma alanını geniş kapsamda etkilemektedir. Bu burçlardan Oğlak insanı daimi bir çalışkanlık ve azim örneği göstermektedir. Astroloji bilimi çalışmaları neticesinde geleceği ilmik ilmik hesaplayan, plansız hareket etmekten kaçınan ve başarısızlık ile karşılaştığında tahammülsüzleşen idealist ve dominant bir özellik taşırlar. Gelecek kaygıları anı kaçırmalarına yer yer neden olsa da çoğu kez güçlü duruşları ile etkilerler, bu etkileyen tavır onlar için daha cazip bir hal almaktadır. Oğlaklar bu lider ruh haricinde iyi bir sırdaş, iyi bir eş ve ruhsal olarak doyumlu kişilerdir.

 Oğlak Kadını Nasıl Mutlu Olur

Cinsiyet olarak incelediğimizde oğlak kadınları kariyer olarak yüksek mevkilerde sıkça karşılaştığımız insanlardır. Sır taşıma özellikleri diğer kadınların aksine mükemmeldir. Mükemmel olma isteği her alanda zirvede yer alır. İsmini başarı sırasında gördükçe mutlu olan oğlak kadını iyi bir eş, iyi bir anne ve iyi bir dost olmaktadır. Hayatlarını kusursuz şekilde tasarlayan oğlak kadınları vefa örneğidir. Mutlulukları  'mükemmel bir iş çıkardın' cümlesi ile taçlanır. Sadık olan oğlak kadını eşinin sadakati ve ilgisi ile mutlu olur. Başarısından dolayı tebriklerinin hepsi bir kenara eşinin ona harikasın demesi öbür tarafa... Dünyalara değişmez bu hissiyatın mutluluğunu. 

Oğlak Erkeği Nasıl Mutlu Olur

Oğlak erkeklerinin yıkılmaz bir duruşu mevcuttur. Dağlar üzerine gelse eliyle iterek zirvesine yerleşir. Sert mizacı ile bilen oğlak erkekleri iç dünyalarında şefkat bekleyen insanlardır. En çok şefkat ile mutlu olurlar diyebiliriz. Dışarıdan kaya gibi sert görünen oğlak erkeği içinde ırmaklar akan gizli bir dünya saklar. Bu dünyaya girmek oldukça zordur. Seçici davranırlar ve kolay kolay kimseyi iç dünyalarına taşımazlar. Oğlak erkekleri iş hayatında başarılı bir misyon çizdikçe mutlu olurlar. Hayatlarında 'en güzel sen yaparsın' cümlesini duyma hazzı onlar için paha biçilmezdir. Zoru zorlar ve istediklerini alana kadar vazgeçmezler. Bu da onlar için tutkudur. Kolay kolay güvenmedikleri için evlilik onlar için ürkütücüdür. Ancak doğru insanı bulduğunu hissederse asla elini bırakmaz ve onu dünyanın en mutlu kadını yapmaya çalışır. Bu uğraş onun için mutluluk sebebidir. Hele de başarı ile sonuçlanırsa gurur duyar. 

    Genel olarak oğlak burcu insanı uğraş verdiği alanda ilerler ve başarıya giderse mutlu olurlar. Kendileri ile aynı şekilde düşünen insanlarla vakit geçirmekten keyif alırlar. Rekabet onlar için dağın tepesinden atlayış yapmak kadar adrenalin doludur.