Niğde’deki Silahlı Saldırıda 8 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı, 4 Şüpheli Yakalandı

Niğde'de bir oto galeriye düzenlenen silahlı saldırıda 8 yaşındaki M.E.A. ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili 4 şüpheli, Niğde ve Adana emniyet birimleri tarafından yakalanarak "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla adli süreç başlatıldı.

Niğde’de Oto Galeriye Düzenlenen Silahlı Saldırı: 4 Kişi Yakalandı

Niğde’deki bir işletmeye yapılan silahlı saldırıda, 8 yaşındaki bir çocuğun ağır yaralanmasına neden olan dört şüpheli, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Olayın Detayları

Şah Süleyman Mahallesi’nde bulunan oto galerisine yönelik gerçekleştirilen saldırıda, babasıyla birlikte iş yerini ziyaret eden M.E.A. (8) başından vurularak ağır yaralandı. Olayın hemen sonrasında, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla hareket eden Niğde ve Adana Emniyet Müdürlükleri, söz konusu saldırıyı gerçekleştiren dört şüpheliyi tespit ederek yakalayarak adalete teslim etti.

Adli Süreç Başlatıldı

Yakalanan şüpheliler hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla adli tahkikat süreci başlatıldı. Ayrıca, Niğde Valiliği olayın kısa sürede çözülmesi ve şüphelilerin yakalanmasında emeği geçen emniyet personeline teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı

Exit mobile version