Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netanyahu, Trump’a Gazze İşgal Planı İçin Teşekkür Etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı telefon görüşmesinde Gazze’deki işgal planını tartıştı ve Trump’a verdiği destek için teşekkür etti. Görüşmede savaşın sona erdirilmesi ve Hamas’ın yenilgiye uğratılması hedefleri ele alındı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı

Netanyahu, Trump ile Gazze İşgali Üzerine Görüştü

İsrail’in başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Gazze’yi işgal etme planları üzerinde durdu.

Görüşmeye dair İsrail Başbakanlık Ofisi’nden yapılan resmi açıklamada, Netanyahu ve Trump’ın, İsrail’in Gazze’deki Hamas unsurlarını ortadan kaldırma hedefini ve savaşın sona erdirilmesi konusunu detaylı bir şekilde ele aldıkları belirtildi.

İkili İlişkilerin Güçlendirilmesi

Netanyahu, savaş süresince Trump’ın İsrail’e sağladığı güçlü destekten ötürü kendisine teşekkür etti. Görüşmenin ana başlıklarından biri olan “rehinelerin serbest bırakılması” ve “Hamas’ın zayıflatılması” stratejileri, iki lider arasında kapsamlı bir biçimde tartışıldı. Bu açıklamalar, uluslararası ilişkiler alanında dikkat çekici bir gelişme olarak kaydedildi.