Nebi Hatipoğlu’ndan Eskişehirspor Taraftarına Çağrı: Yeni Rekor İçin 7 Aralık’ta Tribünleri Dolduralım

1 Dakika Okuma

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’ndan Taraftar Rekoru Çağrısı

AK Parti’nin Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu, 7 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Eskişehirspor-Karşıyaka maçı için taraftarları tribünlere davet etti. Hatipoğlu, “33 bin 247 kişilik rekorumuzu tarihe gömmek ve yeni bir başarıya imza atmak için tüm Eskişehirlileri yanıma bekliyorum” şeklinde konuştu.

Karşıyaka Maçı Öncesi Kritik Süreç

Nebi Hatipoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şehrin büyük taraftarını bir araya getirme çağrısı yaptı. Özellikle, “Büyük Eskişehirspor taraftarı! Şampiyonluk yolunda iki önemli virajla karşı karşıyayız. İlk olarak sahamızda Karşıyaka, ardından ise deplasmanda Kütahya ile oynayacağız. Bu iki maçı geçebilirsek liderliğe bir adım daha yaklaşmış olacağız. Şimdi kıymetli olan görev bizde” ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor İçin Tek Ses Olalım

Hatipoğlu, taraftarların stadyumu doldurarak Eskişehirspor’un başarısına destek vermesinin önemine dikkat çekti. “Gel, orada ol, tribünlerimizi dolduralım ve Eskişehirspor’un zaferine katkı sağlayalım” diyerek, tüm şehri 7 Aralık’taki maçta destek vermeye davet etti.

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version