Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazilli’de Tarihi Gıdı Gıdı Yolu’nda Temizlik Çalışmaları Başladı

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sanayi bölgesindeki tarihi gıdı gıdı yolunda temizlik çalışmaları başlattı. Başkan Dr. Ertuğrul Tetik, çevre konusundaki duyarlılığın artırılması gerektiğine vurgu yaparak, halkı çöp bırakma konusunda daha dikkatli olmaya çağırdı.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sanayi bölgesindeki tarihi gıdı

Hedef Temizlik ve Duyarlılık

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sanayi bölgesinde yer alan tarihi gıdı gıdı yolunda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

Halkın sağlıklı bir çevrede yaşamasını hedefleyen bu çalışmalarda, bölgedeki yabani otlar temizlenip ağaçlar budandı. Yolun detaylı temizliği ise ekiplerin titiz çalışmaları ile gerçekleştirildi. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, çevre konusunda toplumsal bilinç oluşturmanın önemini vurgulayarak, “Şehrimizin görünümünün iyileştirilmesi ve temizlik standartlarımızın yükseltilmesi adına halkımızdan çöp bırakma konusunda daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Çöp konteynerleri boşken yanlarına bırakılan atıklar ve yerlere atılan çöpler, görüntü kirliliğine yol açıyor. Bu sorunla ilgili olarak çağrılarımızı sürekli yapıyoruz. Ayrıca, bu konuda hazırladığımız bilinçlendirme videolarını sosyal medya platformlarımızda paylaşıyoruz,” şeklinde konuştu.

Temizlik Seferberliği Sürüyor

Başkan Tetik, temizlik faaliyetlerinin ilçenin farklı noktalarında devam edeceğini belirtti. Sıcak hava koşullarına rağmen, sahada özverili bir şekilde çalışan tüm ekip üyelerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı