Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Naim Makas, “Terörsüz Türkiye” Vizyonunu Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün Annesine Takdim Etti

    Sakarya’da düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Naim Makas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terörsüz Türkiye mesajını Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün annesine iletti. Makas, Türkiye’nin huzurlu ve güçlü bir geleceği için bu hedefin önemini vurguladı.

    Sakarya'da düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" kapsamında Naim Makas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın

    Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Sakarya’da Gerçekleşti

    Sakarya’da düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında, şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün annesini evinde ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Naim Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubunu kendisine takdim etti. Makas, bu vesileyle “Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı’nın en stratejik hedefidir” şeklinde önemli bir açıklama yaptı.

    Yoğun Bir Program ile Vatandaşlarla Buluşuldu

    AK Parti, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak hayata geçirdiği “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı çerçevesinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla Sakarya’da kapsamlı bir etkinlik organize etti. Etkinlik süresince partililer, şehirdeki farklı bölgelerde milletle doğrudan bir araya geldi. Naim Makas, parti teşkilatı, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile kahvehanelerde vatandaşlarla görüşerek “Terörsüz Türkiye” konusunu gündeme taşıdı. Toplantılarda halkın düşüncelerine ve taleplerine de kulak veren Makas, Türkiye Yüzyılı vizyonunun toplumla birlikte inşa edileceğini belirtti.

    Şehit Annesine Ziyaret ve Vefa

    2016 yılında Derik’te gerçekleştirilen bir terör saldırısında hayatını kaybeden Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün annesini evinde ziyaret eden Makas, şehitlerin anısının “Terörsüz Türkiye” hedefinin en güçlü temsilcilerinden biri olduğunu dile getirdi. Bu anlamlı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubu da şehit annesine sunuldu. Naim Makas, düzenlediği programla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun temeli, terörle arındırılmış, huzurlu ve güçlü bir Türkiye olmaktır. Aziz şehitlerimizin hatıraları, bu hedefe ulaşırken bizlere ilham vermektedir. Muhammed Fatih Safitürk ve Mutlu Saydam şehitlerimizin mirası, Terörsüz Türkiye idealimizin sarsılmaz simgeleridir” ifadelerini kullandı.