Muş’un Hasköy ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası araçların yollarda kaydığı anlar cep telefonlarıyla görüntülendi.
Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, il genelinde olduğu gibi Hasköy ilçesinde de trafiği olumsuz etkiledi. Özellikle rampalı yollarda ilerlemekte zorlanan sürücüler, buzlanma nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadı.
Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, rampayı çıkmaya çalışan bazı araçların kaygan zemin nedeniyle ilerleyemediği ve kontrolünü kaybederek geri geri kaydığı gözlemlendi. Araçların zaman zaman savrulduğu ve son anda durma anları dikkat çekti.
Yetkililer, kar yağışı ve buzlanmanın etkisinin devam ettiğini belirterek sürücüleri, kış lastiği ve zincir kullanmaları konusunda dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.
İhlas Haber Ajansı
