Muş’ta Jandarma Operasyonu: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
Muş’un Bulanık ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonda, çeşitli silah ve mühimmatlar ele geçirildi.
Bulanık İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Jandarma Özel Harekat (JÖH) timi ve patlayıcı madde arama köpeği ile birlikte, K.Ç. ve oğulları S.Ç., S.Ç. ve B.Ç. ile ilgili olarak arama çalışmaları düzenlendi. Yapılan incelemeler sonucunda, 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 2 adet hücum yeleği, 3 adet kalaşnikof şarjörü, 2 adet 9 mm tabanca şarjörü, 2 adet 7.65 mm tabanca şarjörü, 236 adet kalaşnikof mermisi, 30 adet 9 mm tabanca mermisi ve 14 adet 7.65 mm tabanca mermisi bulundu.
Başka Bir İkamette Silah Bulundu
Ayrıca, aynı gün içerisinde F.K. isimli bireyin ikametinde gerçekleştirilen aramada, 2 adet muşta ve 1 adet kelebek bıçak tespit edildi.
Bu olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. Jandarma ekiplerinin, bölgedeki asayişin sağlanması için yürüttüğü çalışmalar devam etmekte.