Muş’ta Voleybol Maçında “Kadına El Kalkamaz” Kampanyasıyla Bilinçlendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

1 Min Read

Öğrenciler Kadına Yönelik Şiddete Dikkat Çekti

Muş’taki liseler arası voleybol organizasyonunda, öğrenciler bu yıl “KADES Tanıtımı” ve “Kadına El Kalkamaz” temaları etrafında bir araya gelerek kadına yönelik şiddete karşı duyarlılık geliştirdi.

Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Muş İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bir farkındalık etkinliği düzenleyerek voleybol maçını bu amaçla renklendirdi. Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu’nda Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi’nin öğrencileri arasında gerçekleşen B grubu kız voleybol mücadelesinde, katılımcılar bilinçlendirme faaliyetlerine aktif biçimde dahil oldu.

Bilinçlendirme Çalışmaları Gerçekleştirildi

Etkinlik esnasında, pankartların açılmasıyla birlikte kadına yönelik şiddetin önlenmesi noktasında farkındalık yaratma çabaları öne çıktı. Öğrenciler, bu sosyal sorumluluk projesi aracılığıyla hem spor yapmanın önemini vurguladı hem de toplumsal meselelere dikkat çekti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version