Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muş’ta Şoför Serkan Saral, Peluş Oyuncaklarla Süslediği Otobüsle Yolculara Keyifli Bir Deneyim Sunuyor

    Muş’ta otobüs sürücüsü Serkan Saral, yolcuları eğlendirmek için aracını peluş oyuncaklarla süsledi. Bu uygulama, hem çocuklar hem de yetişkinlerden büyük ilgi gördü. Saral, yolculuklarını keyifli hale getirirken, oyuncakları çocuklara hediye ederek onlarla etkileşim de sağlıyor.

    Muş'ta otobüs sürücüsü Serkan Saral, yolcuları eğlendirmek için aracını peluş

    Otobüs Sürücüsü, Oyuncaklarla Doldurduğu Araçla İlgi Odağı Oluyor

    Muş’ta şehir içi ulaşım hizmeti veren bir otobüs, sürücüsü tarafından oyuncaklarla dolduruldu. Bu ilginç çalışmadan hem çocuklar hem de yetişkinler büyük bir memnuniyetle yararlandı.

    Şoför Serkan Saral’ın kişisel çabalarıyla süslenen otobüs, kent merkezindeki sefer güzergahlarında dikkat çekici bir hale geldi. Taşımanın iç kısmını peluş oyuncaklarla zenginleştiren Saral, yolculara keyifli bir yolculuk deneyimi sunarak onların beğenisini kazandı.

    Peluş Oyuncaklar Yolcuların Dikkatini Çekiyor

    Şehir merkezinde faaliyet gösteren otobüsün camlarına ve iç mekanına yerleştirilen peluş oyuncaklar; ayıcık, tavşan, ördek gibi figürler, çocukların yanı sıra yetişkinlerin ilgisini çekmeyi başardı.

    Saral, oyuncaklarla donatılmış otobüsün yolculara olumlu bir enerji verdiğini belirterek, “Oyuncakları çok seviyor olduğum için minibüsü bu şekilde süsledim. Araçla olan bağım oldukça kuvvetli. Şehir içindeki motivasyonu artırmak istiyorum. Yolcuların güzel vakit geçirmesini sağlamak ve çocukların binerken fotoğraf çektirebilmesini istemek gibi bir hedefim var. Gelen müşteriler, oyuncaklarla oynayan çocuklar dikkatimi çekiyor; hediye ettiğim bazı oyuncaklar da var. Bazı yolcular duraklarda bekleyerek ’03 numaralı araç gelsin’ diye talep ediyor. Gördüklerinde mutlu oluyorlar, fotoğraf çekiyorlar ve sohbet ediyoruz. Bu şekilde günümüz çok daha eğlenceli geçiyor.” dedi.

    Minibüs, Yoğun İlgi Gördü

    Şoför Saral, sadece iki gün içinde çocukların talepleri doğrultusunda birçok oyuncak dağıttığını ifade etti. Minibüs, hem yerel halk arasında hem de sosyal medya platformlarında ilgi çok büyük.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı