Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muğlaspor, Beykoz Anadolu Spor Maçını Bodrum Şehir Stadı’nda Oynayacak, Taraftarlar Hazır!

    Muğlaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki ilk iç saha maçını Bodrum Şehir Stadı’nda, 07 Eylül 2025’te Beykoz Anadolu Spor ile oynayacak. 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı, taraftarları maça katılmaya çağırdı.

    Muğlaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk iç saha maçını

    Muğlaspor, İlk İç Sahada Bodrum’da Ter Dökme Hazırlığında

    Muğlaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk iç saha maçını Bodrum Şehir Stadı’nda yapacak. Bunun nedeni ise Muğla’daki stadyumunda yürütülen çalışmalar.

    Bodrum’da gerçekleşecek olan bu önemli karşılaşma, 07 Eylül 2025 Pazar günü saat 20.00’de Beykoz Anadolu Spor ile gerçekleştirilecek. Maç öncesinde Muğlaspor’un taraftarları da etkinliklerini tamamladı. 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nin Başkanı Ceyhun Aydınlı, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, “Sevdamızın gördüğü Bodrum’a hareket ediyoruz. Tüm taraftarları Bodrum Şehir Stadı’nda takımımıza destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

    Bu maçta Muğlaspor’un taraftarlarının coşkulu destek vermesi bekleniyor.