Muğla’da düzenlenen operasyonlarda insan kaçakçılığı şüphelisi 9 kişiden 6’sı tutuklandı.

Muğla’da düzenlenen insan kaçakçılığı operasyonunda, Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde gözaltına alınan 9 kişiden 6’sı tutuklandı, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet, yasadışı göçü önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'da düzenlenen insan kaçakçılığı operasyonunda, Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla yasa dışı insan kaçakçılığı faaliyetlerine karışan 9 kişinin gözaltına alınmasını sağladı. Bu kapsamda, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ortak çalışmalar yürüttü.

Organize edilen operasyonlar neticesinde, 9 insan kaçakçısı tespit edilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmeleri sağlandı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, 9 kişiden 3’ü adli kontrol ile serbest bırakılırken, kalan 6 kişi tutuklandı.