Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    MHP Milletvekili Hilmi Durgun, “Terörsüz Türkiye” Toplantıları Kapsamında Kilis’i Ziyaret Etti

    MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Kilis’te “Terörsüz Türkiye” toplantılarına katıldı. Durgun, programların 27 Eylül’de sona ereceğini belirtti. Toplantılarda, terör örgütü ile mücadele ve destek çağrıları yapıldı. “86 milyonun tamamının desteklediği bu süreci nihayete erdirmeyi hedefliyoruz” dedi.

    MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Kilis'te "Terörsüz Türkiye" toplantılarına katıldı.

    MHP’li Durgun, Kilis’te “Terörsüz Türkiye” Programı Hakkında Bilgi Verdi

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, partisinin “Terörsüz Türkiye” adı altında düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, MYK üyeleri Mesut Gönül, Gökhan Güneri ve Mehmet Onur Kasım ile birlikte Kilis’i ziyaret etti. Durgun, 9 Ağustos itibarıyla Erzurum’dan başlatılan “Terörsüz Türkiye” programının 27 Eylül’de sona ereceğini ifade etti.

    MHP Heyeti Kilis’te Protokol ile Buluştu

    Ziyaret sırasında MHP İl Başkanlığı’nda yer alan İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Musabeyli Belediye Başkanı Mehmet Ölmez ve ilçelerin başkanları ile diğer yetkililer heyet tarafından karşılandı. Burada konuşan Milletvekili Durgun, 1 Ekim 2024’te Meclis’in 28. yasama dönemi açılışında Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM grubu eş genel başkanına taziyeleri sunma anını hatırlattı. Durgun, Bahçeli’nin 22 Ekim 2024 tarihli grup toplantısında üç ana teklifte bulunduğunu belirtti. Bunların ilki, terör örgütünün feshedilmesi, silahların teslim edilmesi ve Türk yargısının kararlarına saygı gösterilmesi yönündeydi. Durgun, “Bu sürecin sonrasında 27 Şubat’ta bir açıklama yapıldı ve 12 Mayıs’ta terör örgütü fesih sürecine girdi. Temmuz ayında silahların imhası ile bu süreçte ilerlemeye başladık” şeklinde konuştu.

    MHP’nin 81 İl Genelindeki Çalışmaları Devam Ediyor

    Milletvekili Durgun, TBMM’nin temmuz ayında ara vermesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve teşkilatlardan sorumlu MYK üyesi Edip Semih Yalçın’ın koordinasyonunda “Terörsüz Türkiye” programının Türkiye’nin 81 ilinde uygulanmaya başlandığı bilgisini paylaştı. 9 Ağustos’ta Erzurum merkezli 9 il ile başlayan programların, 27 Eylül’de Adana merkezli 9 il ve Kilis’in de içinde olduğu Gaziantep merkezli 9 il ile tamamlanacağını bildirdi. Durgun, program öncesinde milletvekilleri, MYK üyeleri ve diğer yetkililerin, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin imzalı davetiyesi ile bölgelerdeki önemli sivil toplum kuruluşları, ticaret ve ziraat odaları ile vatandaşları toplantılara davet ettiğini dile getirdi. Bugünkü toplantının ana temalarının, partilerine yönelik iftiralar ve Türkiye’nin terörsüz bir gelecek hedefi olduğunu vurgulayan Durgun, “Bu sürecin 86 milyon vatandaşımızın desteğiyle nihayete ulaşmasını amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.