MHP Genel Başkanı Bahçeli: “YPG bir terör örgütüdür, Kürt kardeşlerimizi temsil etmesi hayal unsurudur”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, YPG’nin bir terör örgütü olduğunu belirterek, “YPG bir terör örgütüdür, Kürt kardeşlerimizi temsil etmesi hayal unsurudur” ifadelerini kullandı. Bahçeli, YPG’nin amacının Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit etmek olduğunu vurguladı.
YPG’nin faaliyetlerinin, bölgedeki etnik çatışmaları körükleme ve istikrarsızlık oluşturma amacı taşıdığını söyleyen Bahçeli, terörle mücadelede kararlılığın artırılması gerektiğini ifade etti. Bahçeli, “Türk milleti, tarihinden aldığı güçle, her türlü terör örgütüyle mücadele etmektedir” dedi.
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, YPG’ye karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini ve bu konuda uluslararası kamuoyunun dikkatini çekti.
İhlas Haber Ajansı