Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de Zincirleme Kazalar: Direğe Çarpan Otomobilde Sürücü Yaralandı, Sıkışan Diğer Sürücü İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

    Mersin’de iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Silifke’de, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil, direğe çarparak hurdaya döndü ve yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Erdemli’de ise bir otomobil çarpıştı; sıkışan sürücü H.A. itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

    Mersin'de iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Silifke'de, sürücünün direksiyon

    Mersin’de Trafik Kazaları: Otomobil Savruldu, Sıkışan Sürücü Kurtarıldı

    Mersin’de yaşanan bir dizi trafik kazası, şehrin gündemini sarstı. Bir otomobil, direğe çarparak metrelerce savrulurken, başka bir kazada ise sıkışan bir sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İlk kaza anının, güvenlik kameralarının objektifine yansıdığı öğrenildi.

    İlk Kaza: Otomobilin Direğe Çarpması Kamerada

    Kazanın ilki, Silifke ilçesindeki Atakent Mahallesi’nin Akkum bölgesinde, Mersin-Antalya D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı, yoldan çıkarak refüjdeki palmiye ağacı ve bir direğe çarptı. Çarpma sonucu tekeri kopan araç, kullanılamaz hale geldi ve sürücü yaralandı. Olay yerine hemen polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralı, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Otomobilin savrulduğu ve çarptığı anların güvenlik kamerası görüntüleriyle kaydedildiği belirtildi.

    İkinci Kaza: Sıkışan Sürücüye İtfaiye Müdahale Etti

    Erdemli ilçesi Ayaş Mahallesi’nde yaşanan ikinci kazada, H.A. yönetimindeki 20 KT 883 plakalı otomobil, diğer bir araçla çarpıştı. Kazada H.A. isimli sürücü, sıkışma durumu yaşadı. İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Erdemli İtfaiye Grup Amirliği ve arama-kurtarma ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarmak için harekete geçti.

    Kurtarma ekipleri, başarılı bir operasyonun ardından yaralı sürücüyü sedye yardımıyla aractan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Daha sonra ambulansa alınan sürücü, tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Yaşanan bu kazalar, Mersin’de trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.