Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de Jandarma, Kablosu Çalınan Trafolarla İlgili İki Şüpheliyi Tutukladı

    Mersin’de jandarma, Gülnar ve Aydıncık’ta birden fazla trafodan kablo çalan iki şüpheliyi yakaladı. Şahısların araçlarında 37 kilogram yakılmış bakır kablo ve çeşitli aletler bulundu. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

    Mersin'de jandarma, Gülnar ve Aydıncık'ta birden fazla trafodan kablo çalan

    Mersin’de Kablo Hırsızlığı Zanlıları Yakalandı

    Mersin’in Gülnar ve Aydıncık ilçelerinde gerçekleştiren jandarma operasyonu neticesinde, birçok trafodan bakır kablo çalan iki şüpheli tutuklandı.

    Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı, bölgede artan hırsızlık vakalarına karşı harekete geçti. İhbarlar üzerine yapılan araştırmalar sonucunda, 7 farklı trafodan bakır kablo çalınması ile ilgili detaylı bir çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri, şüphelilerin ellerindeki hurda malzemeleri satmak için müşteri arayışında olduğunu tespit etti.

    Yapılan operasyon sonucunda, kablo çalan iki şahıs, araçlarında yakalandı. Araçta yapılan aramalarda; 37 kilogram yanmış bakır elektrik kablosu, bir su motoru, iki kerpeten, bir keski, bir tahta kesme aleti, iki tornavida ve motorlu bir ağaç testeresi ile 10’ar metre uzunluğunda soyulmuş elektrik kablosu ve kablo bulundu. Bu malzemeler, suçun delili olarak ele geçirildi.

    Gözaltına alınan iki şüphelinin jandarmadaki ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildikleri belirtildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mersin’de gerçekleştirilen bu operasyon, suçluları yakalamaya yönelik çalışmaların devam ettiğini gösteriyor.