Mersin Silifke’deki orman yangını kısmen kontrol altına alındı

MERSİN’İN SİLİFKE İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN ÇEVRE İLLERDEN GELEN YARDIMCI EKİPLERLE BİRLİKTE 3 HELİKOPTER, 10 ARAZÖZ VE 100 PERSONELİN MÜDAHALESİYLE KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Mersin’in Silifke ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın çevre illerden gelen yardımcı ekiplerle birlikte 3 helikopter, 10 arazöz ve 100 personelin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı.

İlçeye bağlı Evkafçiftliği Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Yangının fark edenler durumu orman işletme ekiplerine bildirdi. Olay yerine arazözlerle birlikte orman işçileri sevk edildi. Karadan müdahale edilen orman yangını için bölgeye helikopterde gönderildiği öğrenildi. Yangının büyüme ihtimaline karşılık çevre illerden de destek çağrıldı. Gelen destekle birlikte yangına 3 helikopter, 10 arazöz ve 100 personel ile müdahale edildi. Yapılan güçlü müdahale ile yangın kısmen kontrol altına alındı.

Soğutma çalışması devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kayseri'de polis, sahte alkol üreten H.S.K. (58) isimli kişiyi gözaltına
Sıradaki Haber Kayseri’de sahte alkol üreticisi bir kişi yakalandı, 40 litre alkol ele geçirildi.