Emniyet Müdürlüğü’nden Çocuklara Yönelik Eğitim Etkinliği
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube, Terörle Mücadele (TEM) ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde bulunan camilerde düzenlenen etkinlikler ile çocuklara hitap etti. Hz. Mikdat Camii, Hazreti Osman Camii ve Hz. Hamza Camii’ndeki Kur’an kurslarında eğitim alan çocuklara yönelik gerçekleştirilen bu bilgilendirme çalışmaları, genç bireylerin güvenli bir şekilde toplum içinde yer almasını hedefliyor.
Yürütülen programda toplam 470 öğrenci ve kurs hocaları ile birlikte 498 kişiye, çeşitli konular hakkında detaylı eğitim verildi. Eğitim içerikleri arasında, polisin rolü, kişisel güvenlik önlemleri, suçlardan korunma yöntemleri, istismar, akran zorbalığı, öfke kontrolü, şiddet, trafik güvenliği, internet ve sosyal medya güvenliği gibi önemli başlıklar yer aldı. Eğitimlerin ardından, katılan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edilerek etkinlik sonlandırıldı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü, çocukların bilinçlendirilmesi yönündeki çabaların devam edeceğini vurgulayarak, geleceğin teminatı olan genç bireylerin, güvenli bir yaşam sürmeleri için gereken bilgi ve becerilere sahip olmalarını sağlamak adına çalışmalarının süreceğini açıkladı.
MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ÇOCUK ŞUBE, TERÖRLE MÜCADELE (TEM) VE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİNCE YÜRÜTÜLEN BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KUR’AN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLARA YÖNELİK ETKİNLİK DÜZENLEDİ.
BURSA’DA OTOMOBİL AYIYA ÇARPTI. KAZADA AYI TELEF OLDU, ARAÇ İSE MADDİ HASAR ALDI.