Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi’nde Ahşap Telefon Direği İki Aracın Üzerine Devrildi

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Emirbeyazıt Mahallesi'nde bir ahşap telefon direği park halindeki iki aracın üzerine devrildi. Olayda araçlarda hasar meydana gelirken, kimsenin bulunmaması büyük bir şans oldu. Mahalle sakinleri durumu yetkililere iletti.

**Menteşe’de Ahşap Telefon Direği Araçların Üzerine Devirdi**

Menteşe’nin Emirbeyazıt Mahallesi’nde bir ahşap telefon direği, park halinde bulunan iki otomobilin üstüne düştü.

Olayın Yer Aldığı Sokak

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Emirbeyazıt Mahallesi’nde bulunan Üçler Sokak’ta gerçekleşen olayda, henüz sebebi öğrenilemeyen bir nedenle bir telefon direği kırıldı.

Direğin devrilmesiyle birlikte telefon ve internet kabloları da etrafa saçılırken, olay mahallindeki otomobillerde de hafif hasar meydana geldi.

Kaza Anında Araç İçinde Kimse Yoktu

Şans eseri, devrilen direğin altında araçların içinde kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. Olayı fark eden mahalle sakinleri durumu hemen yetkililere bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı

Exit mobile version