Başkan Aras’ın Ailesine Yönelik Molotoflu Saldırı
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’ın dede ve büyükannesinin ikametine gerçekleştirilen molotoflu saldırının failleri, polis ekipleri tarafından adli makamlara sevk edildi. Olay sonucunda tutuklanan çocuklar, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesiyle yakalandı.
Olayın Detayları ve Saldırı Anı
Dün akşam saat 22.10 sularında Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Muslihittin Mahallesi, Doğan Sokak’ta meydana gelen olayda, Başkan Aras’ın dedesi ve babaanesi hedef alındı. Saldırının ardından 16 yaşındaki Y.D.K. ve 15 yaşındaki M.C.Ç., polis tarafından tespit edilerek gözaltına alındı.
Adli Sürecin Devamı
Yakalanan gençler, adliyeye sevk edilerek yapılan işlemler sonucu tutuklanıp cezaevine gönderildi. Bu olayda, kamu güvenliğini tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması için yetkililerin gösterdiği çaba dikkat çekti. Menteşe ilçe merkezindeki bu tür suçların önüne geçmek amacıyla ilgili güvenlik önlemlerinin arttırılması bekleniyor.
MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANI ARAS’IN ANANESİNİN EVİNE SALDIRAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANI ARAS’IN ANANESİNİN EVİNE SALDIRAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANI ARAS’IN ANANESİNİN EVİNE SALDIRAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI