Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mehmet Tarhan İlkokulu Öğrencileri, Cevizdere Şehitleri ve Gazileri Araştırma Derneği’ni Ziyaret Etti

    Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki Mehmet Tarhan İlkokulu öğrencileri, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Cevizdere Şehitleri ve Gazileri Araştırma Derneği’ni ziyaret etti. Öğrenciler, gazilik ve vatan savunması hakkında bilgi alırken, Dernek Başkanı Erol Gündüz, gazilerin fedakârlıklarını vurguladı.

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Mehmet Tarhan İlkokulu öğrencileri, 19 Eylül Gaziler

    Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

    Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Mehmet Tarhan İlkokulu öğrencileri, önemli bir etkinlik kapsamında Cevizdere Şehitleri ve Gazileri Araştırma Derneği’ni ziyaret etti. Bu ziyaret, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlendi.

    Vatanseverliğin ve Kahramanlığın Anlatıldığı Sıcak Bir Etkinlik

    Sınıf öğretmeni Aliye Özçelik’in rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler, gazilik unvanı ve vatan savunmasının önemi üzerine bilgilendirildi. Dernek Başkanı Erol Gündüz, yaptığı konuşmada, “Gazilerimiz, ülkemizin her bir köşesinde vatanını ve bayrağını korumak yolunda fedakarlık yapan, milletimizin gururu olan kahramanlardır” sözleriyle gazilerin değerini vurguladı.

    Ziyaret sırasında, öğrenciler gazilerin kahramanlık hikayeleri ve fedakarlıkları hakkında derinlemesine bilgi alarak, vatan sevgisi ve milli değerler hakkında farkındalık geliştirdi. Mehmet Tarhan İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, bu anlamlı etkinlik için dernek üyelerine samimi bir teşekkürlerini sundu.