Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Marmaris’te İngiliz Turist J.H.N. Boğularak Hayatını Kaybetti

    Marmaris’te tatil yapan 47 yaşındaki İngiliz vatandaşı J.H.N., tur teknesiyle gittiği koyda denize girdi ve boğuldu. Diğer tekneler tarafından sudan çıkarılan J.H.N., sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Marmaris'te tatil yapan 47 yaşındaki İngiliz vatandaşı J.H.N., tur teknesiyle

    **Marmaris’te İngiliz Turist Boğuldu**

    Muğla’nın Marmaris ilçesinde, tatil amacıyla gelen bir İngiliz vatandaşı, tur teknesiyle gittiği koyda boğularak hayatını kaybetti.

    Olayın Ayrıntıları

    Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 47 yaşındaki J.H.N. isimli turist, Turunç Mahallesi açıklarında, turistler için düzenlenen bir tur teknesi ile koylarda gezinti yaparken denize girdi. Bir süre sonra, diğer teknedeki yolcular tarafından hareketsiz bir şekilde bulunan J.H.N., çevredeki denizciler tarafından hemen sudan çıkarıldı.

    Müdahale ve Soruşturma

    Olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri çağrıldı ve turist, kıyıda bekleyen sağlık görevlilerine ulaştırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen J.H.N. kurtarılamadı. Turistin cansız bedeni, ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

    Olayla ilgili olarak soruşturma süreci başlatıldı.

     
     
     

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı