Marmara Denizi Silivri Açıklarında 3.8 Büyüklüğünde Deprem Gerçekleşti

İstanbul’un Silivri açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.

İstanbul'un Silivri açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.

**İstanbul’un Silivri Açıklarında 3.8 Şiddetinde Deprem Gerçekleşti**

İstanbul’da Marmara Denizi’nde, Silivri açıklarında meydana gelen bazı sarsıntılar, yerel halkta paniğe yol açtı. Bugün meydana gelen deprem, büyüklüğü 3.8 olarak kaydedildi.

h2>Depremin Etkileri

Salgının hissedilmesiyle birlikte, vatandaşların bir kısmı sokağa döküldü. Kısa süreli endişe yaratan bu durum, İstanbul’un deprem kuşağında bulunmasının getirdiği bir gerçeklik olarak kaydedilmiştir. Çeşitli güvenlik önlemleri ve acil durum hazırlıkları, depremin ardından hızla devreye sokuldu.

h2>Uzmanların Değerlendirmeleri

Konu hakkında açıklama yapan uzmanlar, depremin sıklıkla meydana geldiğini ve bu tür doğal olayların beklenildiğini ifade ettiler. Marmara bölgesindeki sismik aktivitelerin sürekli olarak izlenmesi gerektiği vurgulandı.

İstanbul’da, Silivri açıklarındaki depremin ardından herhangi bir can veya mal kaybı olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmamıştır. Fakat yetkililer, gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtmektedir.