Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat’ta Kasisler Boyanmadığı İçin Sürücülere Kabus Oldu, Düzenleme Yapıldı

    Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Herdford Caddesi’nde konulan kasisler, boyanmadığı için sürücülere sorun çıkardı. Hızlı gelen araçlar, kasislere çarparak hasar gördü. Belediyenin yaptığı düzenlemelerle kasisler boyandı ve uyarı levhası uygun bir yere alındı. Muhtar İbrahim Ethem Şeker, önlemler sayesinde kazaların azalacağını belirtti.

    Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Herdford Caddesi'nde konulan kasisler, boyanmadığı için sürücülere

    Manavgat’ta Kasis Sorunu Sürücüleri Zora Soktu

    Antalya’nın Manavgat ilçesinde hız limitini aşan sürücülerin korkulu rüyası haline gelen kasisler, gerekli boyama işlemi yapılmadığı için kazalara davetiye çıkardı. Hızla gelen araçlar, kasisin varlığını fark edemedi ve birçok sürücü araçlarını çekiciyle tamirciye götürmek zorunda kaldı. Olayların ardından kasislerde boyama ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

    Tehlike Arttı: Hızlı Sürüşler ve Akrobasi Hareketleri

    Manavgat Belediyesi’nin hız kontrolü amacıyla daha önce oluşturduğu kasisler, Herdford Caddesi’nde sürekli meydana gelen kazaların artmasına yol açtı. Sürücüler, temsil eden uyarı levhalarının kasis alanına yakın konumlandırılması ve kasislerin boyanmamış olması yüzünden zor anlar yaşadı. Özellikle kasise çarpan araçlar, ciddi hasarlara uğradı. Olayların artması üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Bureau Amirliği ekipleri, sürücüleri uyararak kazaların önüne geçmek için güvenlik önlemleri aldı.

    Düzenleme Yapıldı: Kasisler Artık Boyalı

    Olayların ardından belediye ekipleri hemen harekete geçti ve gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdi. İlk olarak uyarı levhaları uygun bir yeri alındı ve kasisler boyandı. Sorgun Mahallesi Muhtarı İbrahim Ethem Şeker, “Akşam saatlerinde gençler motosikletlerle hız yapıyor ve araçlarla yarış yapıyorlar. Kasis yapıldı fakat boyama eksikliği nedeniyle birçok kaza meydana geldi. Şimdi levhanın yeri düzeltilmiş durumda,” şeklinde konuştu.

    Sürücülerin güvenliğini sağlamak için atılan bu adımlar, Herdford Caddesi’nde daha az kaza yaşanması umudunu doğurdu.