Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat’ta Akrobasi Yapan Salih C.’ye 4 Maddeden Para Cezası Uygulandı

    Antalya’nın Manavgat ilçesinde, sosyal medyada akrobasi hareketleriyle dikkat çeken Salih C., trafik güvenliğini tehdit ettiği için 4 maddeden para cezasına çarptırıldı. Motosikleti otoparka çekilen sürücü hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı.

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde, sosyal medyada akrobasi hareketleriyle dikkat çeken Salih

    Manavgat’ta Tehlikeli Akrobasi Hareketlerine Cezalar Yağdı

    Antalya’nın Manavgat ilçesinde, motosikletiyle trafikte tehlikeli akrobasi hareketleri gerçekleştiren sürücü, sosyal medyada paylaştığı görüntülerle dikkat çekti. Olay, Manavgat D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Salih C. isimli sürücü, yaptığı akrobasilerle hem kendisinin hem de diğer yol kullanıcılarının hayatını riske sokarak ciddi bir tehlike yarattı.

    Yasal İşlemler Başlatıldı

    Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan tehlikeli hareketleri izleyerek durumdan haberdar olan trafik ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçti. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Bölümü ekipleri, sürücüyü yakalayarak Şelale Polis Karakolu’na götürdü. Burada sürücüye; “Trafiğe açık alanda trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek”, “Akrobasi hareketleri yapmak”, “Kamu huzurunu bozacak şekilde araç kullanmak” ve “Katlanır plaka kullanmak” gibi maddelerden idari para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücü hakkında “Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek” suçlamasıyla adli işlem de başlatıldı.

    Motosikletine El Konuldu

    Daha önce benzer suçlar nedeniyle işlem gören Salih C.’nin motosikleti, trafik ekiplerince bağlanarak yediemin otoparkına çekildi. Olay, sosyal medyada büyük yankı bulurken, trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla yapılan denetimlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.