Maltepe’de Servis Minibüsü Devrildi: 1 Ağır, 11 Yaralı
Maltepe’de meydana gelen bir trafik kazasında, havalimanı çalışanlarını taşıyan servis minibüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak devrildi. Kazada, 11 kişi yaralanırken bir yolcunun durumu ağır olarak bildirildi.
Kaza Detayları
Olay, Küçükyalı Mahallesi’nde D-100 kara yolunun Ankara yönünde gerçekleşti. Altur firmasına ait 34 LAV 592 plakalı Otokar marka servis minibüsü, kaygan zemin nedeniyle sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı ve devrildi. Minibüste 22 yolcu bulunduğu belirtilirken, 1 kişinin durumu ağır olmak üzere toplam 11 yaralı olduğu öğrenildi.
Olayın ardından, durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarda yapılan ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Yolcuların Durumu
Kazanın gerçekleştiği anda minibüste bulunan yolcuların İstanbul Havalimanı çalışanları olduğu ve mesai sonrasında evlerine dönmekte oldukları bildirildi. Kaza anına ait görüntülerde, minibüsün kayarak kontrolden çıktığı, savrulduğu ve bariyerlere çarparak devrildiği anlaşılıyor.
Kaza ile ilgili soruşturma sürerken, yaralıların durumu ve kazanın oluş sebepleri hakkında detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.


