Malatya Kale’de Otomobil ve Çapa Motoru Çarpıştı
Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ve çapa motoru çarpıştı. Bu feci olayda, üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza Anı ve Yaralılar
Kaza, Malatya-Elazığ karayolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiler doğrultusunda, M.Ç. yönetimindeki 23 AAK 594 plakalı otomobil, E.A. idaresindeki çapa motoru ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda M.Ç., S.B. ve E.A. yaralanarak olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralılar daha sonra hastaneye sevk edildi.
Hayati Tehlike İçinde Olan Yaralı
Hastaneye kaldırılan yaralılardan E.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yetkililer, kaza ile ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve sorumluların belirlenmesi için incelemeler devam edecek.
ECZANE