Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Malatya İş İnsanları Platformu, Arzu Erdem ile Yatırımları ve Deprem Sonrası Yeniden Yapılanmayı Görüştü

    Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse ve ekibi, Arzu Erdem’i ziyaret ederek iş dünyasının beklentileri ve bölgedeki yeniden yapılanma sürecini görüştü. Özköse, Erdem’in desteğinin motivasyon sağladığını belirtti. Ziyaret sonunda Erdem, “Dijital Vatan” kitabını imzalayarak hediye etti.

    Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse ve ekibi, Arzu

    Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Önemli Ziyaret

    Malatya İş İnsanları Platformu’nun Başkanı Ahmet Özköse, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 25., 26. ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili ve TYT Türk TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Erdem’i ziyaret etti.

    Yatırımlar ve Yeniden Yapılanma Süreci Görüşüldü

    Ziyaret esnasında, Malatya iş dünyasının talepleri, yatırım fırsatlarının önemi ve 6 Şubat depremleri sonrasında yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları hakkında kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin verimli geçtiği vurgulandı.

    Motivasyon Kaynağı Olmuş

    Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Özköse, Arzu Erdem’in deneyimlerinin ve sıcak yaklaşımının kendilerine büyük bir motivasyon sağladığını dile getirdi. Özköse, Malatya’nın gelişimi için yürüttükleri projelerde ortak güç oluşturma inancını bir kez daha pekiştirdiklerini ifade etti.

    Yeni Projelerle Değer Katma Taahhüdü

    Malatya İş İnsanları Platformu olarak, iş dünyasının ortak gücünden faydalanarak hem Malatya’ya hem de Türkiye’ye katkı sunacak yeni projelere imza atmayı sürdüreceklerini belirten Özköse, iş birliği ruhunu ön plana çıkardı. Ziyaretin sonunda Arzu Erdem, kendi yazdığı “Dijital Vatan” isimli kitabını imzalayarak katılımcılara hediye etti. Platform üyeleri, bu jestten duydukları memnuniyeti ifade etti.