Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Lider Arsenal, Aston Villa karşısında son dakikada yediği golle mağlup oldu

    Premier Lig’in 15. haftasında Arsenal, Aston Villa’ya 90+5. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Arsenal, ligde 11 maç sonra kaybederek 33 puanda kalırken, Villa üst üste 5. galibiyetini alarak puanını 30’a yükseltti.

    Premier Lig'in 15. haftasında Arsenal, Aston Villa'ya 90+5. dakikada yediği

    Arsenal Depoda Hayal Kırıklığı Yaşadı

    Premier Lig’in 15. haftasında lider Arsenal, Aston Villa ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
    Büyük bir heyecanla başlayan mücadelede, ev sahibi Aston Villa, 36. dakikada Matty Cash’in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

    İkinci Yarıda Eşitlik Ve Son Dakika Darbesi

    İkinci yarıya daha istekli başlayan Arsenal, 52. dakikada Leandro Trossard’ın kaydettiği golle eşitliği sağladı. Fakat maçın son anlarında, 90+5. dakikada Emi Buendia’nın attığı golle Aston Villa, karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

    Bu sonuçla, lider Arsenal, 11 maç aradan sonra bir yenilgi aldı ve toplamda sezonun ikinci kaybını yaşamış oldu. 33 puanda kalan Arsenal, Aston Villa’nın ise ligdeki 5. galibiyeti ile puanı 30’a yükseldi. Villa, liderlik yarışında önemli bir adım daha atmış oldu.