Libya Genelkurmay Başkanı Al-Haddad’ın Uçağının Düşmesi Sonrası Güvenlik Önlemleri Artırıldı

1 Dakika Okuma

Uçak Kazasında Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Havanın aydınlanmasıyla birlikte, Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Al-Haddad’ın bulunduğu jetin enkazına ulaşan bölgedeki güvenlik tedbirleri sıkılaştırıldı.

Kaza Yeri ve Hayatını Kaybedenler

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Trablus’a doğru havalanan uçağın, Haymana ilçesi Kesikkavak köyü civarında düştüğü tespit edildi. Trablus’tan Ankara’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere gelen Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Ali Ahmed Al-Haddad ile birlikte diğer yolcuların da kazada hayatını kaybettiği belirlendi.

Arama-Kurtarma Faaliyetleri Devam Ediyor

Uçağın enkazının bulunduğu alanda, gece saatlerinden itibaren arama ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürmektedir. Havanın aydınlanması ile jandarma, kaza alanında güvenliği sağlamak amacıyla 30 metre aralıklarla önlem aldı. Ayrıca, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile diğer arama-kurtarma ekipleri de olay yerindeki faaliyetlerine devam etmektedir.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version