Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da Andız Kavşağı hizmete açıldı

    KÜTAHYA’DA ANDIZ KAVŞAĞI HİZMETE AÇILDI

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kütahya’da trafiği rahatlatmak amacıyla hayata geçirilen projeler kapsamında yapımı tamamlanan Andız Kavşağı, Vali Musa Işın’ın incelemesiyle hizmete açıldı.

    Kavşakta yerinde incelemelerde bulunan Vali Işın, Andız Kavşağı’nın trafik yoğunluğunu azaltmada önemli bir rol oynayacağını belirterek, “Bu kavşak, ulaşımı kolaylaştırarak vatandaşlarımızın günlük yaşamını rahatlatacaktır. Trafik sorunlarını minimize etmek amacıyla başlattığımız altyapı çalışmalarımız ve projelerimiz aralıksız devam ediyor. Bu yatırımlar, hem güvenli hem de modern bir ulaşım ağı oluşturma hedefimize hizmet etmektedir.” dedi.

    Vali Işın, ilerleyen dönemde yeni kavşak projelerinin de devreye alınacağını belirterek, trafiği daha akıcı hale getirecek çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade etti.

    Andız Kavşağı’nın faaliyete geçmesiyle, bölgede trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azalması bekleniyor.

    Açılış törenine AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da katıldı.

    YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir