Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya Jandarma Ekipleri, Kaçak Tütün ve Makaron Operasyonu Düzenledi: 10 Bin Makaron ve 5 Kilogram Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi

    Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık operasyonu sırasında 10 bin makaron ve 5 kilogram tütün ele geçirdi. Operasyon, Kütahya Merkez’de gerçekleştirildi; bir şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

    Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık operasyonu sırasında 10 bin makaron

    Jandarmadan Kaçak Tütün Operasyonu

    Kütahya İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, toplamda 10 bin adet boş ve dolu makaron ile 5 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

    Kütahya Merkez’deki Operasyon

    Kaçakçılık suçlarıyla etkin bir şekilde mücadele eden Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Merkez ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, 4 bin 800 adet içi doldurulmuş bandrolsüz makaron ve 5 bin 200 adet içi boş bandrolsüz makaronun yanı sıra 5 kilogram kıyılmış tütün ile 2 elektrikli otomatik sigara sarma makinesi ele geçirildi.

    Soruşturma Başlatıldı

    Ele geçirilen malzemelerle ilişkili olduğu belirlenen bir şüpheli hakkında, adli makamlarca soruşturma açıldığı bildirildi. Jandarma, kaçakçılık faaliyetlerine yönelik çalışmalarını sürdürecek.