KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Alipaşa Mahallesi’ndeki bir restoranda çıkan baca yangını paniğe yol açtı.

Editör
1 Dakika Okuma
KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Alipaşa Mahallesi’ndeki bir restoranda çıkan baca yangını paniğe yol açtı.

KÜTAHYA (İHA) –

Kütahya’nın Alipaşa Mahallesi Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerinde yer alan apartmanın alt katında bulunan restoranda meydana gelen baca yangını, korkutucu anların yaşanmasına sebep oldu. Kısa süre içerisinde yoğun dumanın tüm binayı kaplaması üzerine apartman sakinleri ve restoran çalışanları tahliye edildi; 3 kişi dumandan etkilendi.

Edinilen bilgilere göre, restoranda çıktığı ve baca yoluyla üst katlara yayıldığı düşünülen yangın, hızla rezidansın tamamını dumanla doldurdu. Dumanın binaya yayılmasıyla birlikte restoranda bulunan müşteriler ve çalışanlar ile üst katlarda yaşayan apartman sakinleri büyük bir panik yaşadı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, dumandan etkilenen vatandaşlara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Müdahalenin ardından bazı restoran çalışanları ve apartman sakinleri tedbir amaçlı olarak Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve doğalgaz ekibi yönlendirilirken, itfaiye ekipleri yangına kısa bir süre içinde müdahale ederek kontrol altına aldı. Binada soğutma çalışması da yapıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, doğalgaz ekipleri olası bir gaz kaçağına karşı tesisat kontrollerini gerçekleştirdi.

Yangında can kaybı meydana gelmezken, yoğun duman nedeniyle binada maddi hasar oluştuğu bildirildi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş