Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kuşadası Milli Parkı’nda Jandarma Ekiplerinden Yangın Bilgilendirme Çalışması

    Aydın’ın Kuşadası’ndaki Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda jandarma ekipleri, orman yangınlarıyla mücadele adına vatandaşları bilgilendirdi. Atlı Jandarma Timleri, mangal ateşi yakılmaması ve çöplerin doğaya atılmaması gerektiğini vurguladı.

    Aydın'ın Kuşadası'ndaki Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda jandarma ekipleri, orman yangınlarıyla

    Kuşadası’nda Yangın Riskine Dikkat!

    Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Milli Park’ta jandarma ekipleri, orman yangınlarına karşı önemli bir bilgilendirme çalışması yürüttü. Vatandaşların, doğanın korunması ve yangın riskine karşı duyarlılıklarının artırılması amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, “Her Şey Elimizde” mottosuyla bilgilendirme yapıldı.

    Jandarma Ekipleri Farkındalık Yaratıyor

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Nevşehir JAKEM Komutanlığından gelen Atlı Jandarma Timleri ve Kavaklı Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile birlikte, Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkları’nı ziyaret eden vatandaşlara yangın riskleri hakkında eğitimler verildi.

    Hedef, ormanlık alanlarda dikkat edilmesi gereken kuralları hatırlatarak, yangın çıkarma riski oluşturan davranışlara karşı farkındalık yaratmak. Etkinlik sırasında katılımcılara broşürler dağıtılarak, özellikle mangal ateşi yakılmaması ve çöplerin doğaya atılmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı