Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kurucaşile’de Akli Dengesi Yerinde Olmayan Tanju Işık, Mendireklerde Delice Koştu

    Kurucaşile’de Tanju Işık, akli dengesinin yerinde olmadığı iddialarıyla mendirek boyunca 1.5 kilometre koşup kendi kendine konuştu. Garip davranışlarıyla görenleri hem güldüren hem düşündüren Işık’ın geçmişte ticaret yaptığı öğrenildi.

    Kurucaşile'de Tanju Işık, akli dengesinin yerinde olmadığı iddialarıyla mendirek boyunca

    Kurucaşile’de Sıradışı Olay: Akli Dengesinin Yerinde Olmadığı İddia Edilen Adam Mendirekte Koştu

    Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde ilginç bir durum yaşandı. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen bir adam, mendirek boyunca 1.5 kilometre hızla koşarak dikkat çekti.

    Mendirekte Dolaşan Tanju Işık’ın Hikayesi

    Kurucaşile’de ikamet eden Tanju Işık, limanda bulunan mendirekler üzerinde delice koşarak kendi kendine konuştu. Etrafta bulunan insanlar, onun tuhaf davranışları karşısında hem gülümsedi hem de düşündü. Edinilen bilgilere göre, Işık’ın geçmişte ticaretle uğraştığı ve yargılandığı süreç sonrasında akli dengesini kaybettiği iddiaları var.

    Olay, hem yerel halk hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş bir şekilde paylaşıldı. Tanju Işık’ın sergilediği davranışlar, çevredekilere ilginç bir an yaşatırken, onun hikayesi de merak konusu oldu.