Kurtalan’da Otomobil Çukura Düştü, Sürücü Sağ Kurtuldu

1 Min Read

Siirt’te Otomobil Çukura Düştü

Siirt’in Kurtalan ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında, bir otomobil yol kenarındaki çukura düştü. Neyse ki kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olay yerine gelen kepçe yardımıyla araç çukurdan çıkarıldı.

Otomobilin Kontrolünü Kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Seyrantepe Mahallesi’nde yaşanan olayda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, yolda bulunan bir çukura düştü. Kazada insanlar arasında herhangi bir yaralanma veya ölüm meydana gelmedi. Ancak, aracın bu düşüşü maddi hasara yol açtı.

İnceleme Başlatıldı

Olay sonrası, araç kepçe yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak incelemelerin başlatıldığı belirtildi. Bu tür kazaların önlenmesi için gerek sürücüler gerekse de yol bakım ekipleri için dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version