Hafriyat Kamyonu Trafiği Tehlikeye Attı
Siirt’in Kurtalan ilçesinde bir hafriyat kamyonunun karşışeride geçmesi, sürücüleri endişelendirdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Feci Kazanın Geçmişi
Kurtalan ilçesinde 10 Haziran’da yaşanan feci bir kazada, gençlerin içinde bulunduğu bir araç hafriyat kamyonuyla çarpışmıştı. İddiaya göre, kontrolsüzce karşı şeride giren hafriyat kamyonu, Bünyamin Pektaş ve Oruç Eviz isimli iki gencin hayatını kaybetmesine sebep olmuştu. Bu trajik olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Vatandaşlardan Denetim Talebi
Bölge halkı, artan tehlikeli durumlar karşısında ilgili otoritelerin gerekli denetimleri yapmasını ve önlemler almasını talep ediyor. Trafikte meydana gelen bu tür olayların önüne geçilmesi için ilgili kurumların harekete geçmesi bekleniyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı