Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Küçükçekmece’de gecekondu bahçesinde başlayan yangın, mahallede paniğe neden oldu

    İstanbul Küçükçekmece’de bir gecekondunun bahçesinde çıkan yangın hızla büyüyerek gecekonduya sıçradı. Olayda park halindeki bir araç yandı, diğer araç vatandaşlar tarafından kurtarıldı. İtfaiye yangını kontrol altına alırken, bir vatandaş çatıdan su dökerek müdahale etti. Yangında bir kişi yaralandı ve maddi hasar oluştu. Yangının nedeni araştırılıyor.

    İstanbul Küçükçekmece'de bir gecekondunun bahçesinde çıkan yangın hızla büyüyerek gecekonduya

    Küçükçekmece’de Gecekondu Yangını: Vatandaşlar Mücadele Etti

    İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, bir gecekondunun bahçesinde başlayan yangın, kısa süre içinde büyüyerek gecekonduya sıçradı. Yangın sırasında park halindeki bir otomobil alevler içinde kalırken, diğer aracın kurtarılması için vatandaşlar yoğun bir çaba gösterdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Olay anında, bir vatandaşın yan binanın çatısından kova ile su dökerek yangına müdahale etmeye çalıştığı anlar, bir diğer vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

    Yangının Sebebi Henüz Belirsiz

    Yangın, saat 14.00 civarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki Florya Caddesi’nde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, yangının hangi sebeple meydana geldiği henüz kesinlik kazanmamış durumda. Gecekondu bahçesinde çıkan alevler kısa sürede çevreye yayıldı. Dumanları gören vatandaşlar, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen ihbarlar doğrultusunda bölgeye çok sayıda acil servis ekibi yönlendirildi.

    Alevlerle Mücadele Devam Etti

    Yangının çıkış noktası bahçeden sonra gecekondunun diğer bölümlerine de ulaştı. İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki hızlı müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yangın sırasında, park halinde bulunan bir otomobil tamamen yandı. Ancak, çevredeki vatandaşların yardımlarıyla başka bir araç son anda kurtarıldı.

    Yaşanan Panik Sonrasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    İtfaiye ekiplerinin mücadele ettiği sırada, bir vatandaş yan tarafta bulunan binanın çatısına çıkarak kova ile su dökerek yangını söndürmeye çalıştı. Olayın paniği, itfaiye ekiplerinin yangını tamamen kontrol altına almasının ardından sona erdi. Yangın sonucunda bir kişi hafif yaralanırken, gecekonduda ve park halindeki araçta önemli maddi hasar meydana geldi.

    Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar sürüyor.