Antalya’da Sosyal Medyada Paylaşılan Darp Görüntüleri Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Antalya’da N.G. ve N.Ü. isimli genç kızlar, erkek arkadaşlarıyla görüştüğü iddia edilen bir başka kızı darp etti. Darp anı sosyal medyada paylaşıldı. Olayla ilgili Antalya İl Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Antalya'da N.G. ve N.Ü. isimli genç kızlar, erkek arkadaşlarıyla görüştüğü

Antalya’da Şok Olay: Genç Kız, İki Kız Tarafından Darp Edildi

Antalya’da yaşanan üzücü bir olayda, bir genç kızın erkek arkadaşlarıyla görüştüğü iddia edilen iki kadın tarafından darp edilip, bu anların videolarının sosyal medya platformlarında paylaşıldığı bildirildi. Olayın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü, konu hakkında soruşturma başlattı.

Görüntüler Sosyal Medyada Yayınlandı

Olayın detaylarına göre, Muratpaşa ilçesinde N.G. ve N.Ü. isimli genç kadınlar, erkek arkadaşlarıyla ilişkisi olduğunu iddia ettikleri ve ismi henüz belirlenemeyen bir genç kızı alıkoyarak darp etti. Bu sırada çekilen görüntülerde N.G. ve N.Ü.’nün, darp edilen genç kızı zorla özür dilettikleri ve videolarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları yer aldı. Görüntülerde, alıkonulan genç kızın saçından tutulup “N.G.’den ve N.Ü.’den özür diliyorum. E. ve B. ile birlikte olduğum için” şeklinde ifade vermeye zorlandığı dikkat çekti. Bu iki kişi, videonun altına “Öyle ben fenomenim diye ortalarda gezmekle olmuyor bu işler” şeklinde bir not düşerek paylaşımlarını zenginleştirdi.

Emniyet Olayı Soruşturuyor

Videoları izleyenler, darp edilen genç kızın gözyaşlarıyla bu durumu yaşadığını ifade etti. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattığını duyurdu. Olayın gelişmeleri merakla takip ediliyor.